Hinnasto

Fysioterapia
45min: 60 €
60min: 70 €
Hieronta Sarjakortti
45min: 50 € 225 €
60min: 60 € 270 €

Maksuvälineet

Maksuvälineinä käy kortti- tai käteismaksu sekä ePassi.

Kelan suorakorvaus fysioterapiasta

Valkea Lootus on ottanut käyttöön Kelan suorakorvausmenettelyn fysioterapiasta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lääkärin lähetteellä (SV3) ja kelakorttia näyttämällä sinulle jää maksettavaksi vain omavastuuosuus, eikä sinun tarvitse erikseen hakea kyseistä summaa Kelalta. Tällä hetkellä Kela korvaa 45 minuutin fysioterapiakäynnistä 6 euroa ja 60 minuutin fysioterapiakäynnistä 8 euroa.

Toteutuneen fysioterapian pitää perustua laillistetun fysioterapeutin tekemään alku- ja loppututkimukseen. Tämän fysioterapeutin tulee olla hoitovastuussa koko hoitosarjasta. Tutkimus- ja hoitomääräys on voimassa vuoden ja sen voi käyttää halutessaan useammassa osassa. Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä, mutta tällöin siitä ei voi saada kelakorvausta.

Sarjakortti ja myytävät tuotteet

Ostaessasi 5 samanpituista hierontaa saat 10% alennuksen. Myynnissä on myös hierontalahjakortteja ja McKenzie-tyynyjä.

Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa

Vakuutuskassa myöntää jäsenilleen sääntöjensä mukaisia lisäetuuksia. Näihin etuuksiin lukeutuu fysioterapeutin tai koulutetun hierojan tekemä hieronta. Korvattava summa on kalenterivuodessa enintään 500 euroa ja yksittäisestä hoidosta korvaus on 50 prosenttia. Kyseistä lisäetuutta on mahdollista hyödyntää myös Valkean Lootuksen tiloissa. Valkea Lootus tarjoaa vakuutuskassan jäsenille 10% alennuksen hierontapalveluista.

Huom! Ilmoitathan mahdollisimman pian, jos tiedät ettet pääse paikalle. Peruuttamattomasta tai alle vuorokausi ennen sovittua aikaa perutusta hieronta-ajasta veloitetaan hieronnan täysi hinta.